İSTANBUL ATAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Değerlendirme ve 2. Dönem Açılış Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı Kemal Berktan Ortaokulunda Yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Değerlendirme ve 2. Dönem Açılış Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı Kemal Berktan Ortaokulunda Yapıldı.

Toplantı İlçe Müdürümüz İsmail YILDIRIM'ın başkanlığında şube müdürleri ve okul/kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplanın başında özel büro görevlileri Sadık OKUDUCU ve Halil Şemsettin VAROL tarafından Ulusal ve Uluslararası, bakanlık, kaymakamlık, il milli eğitim, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz projelerinin ilçemizdeki durumları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Sunum sonrasında Şube Müdürleri birimlerindeki iş ve işleyişle ilgili okul/kurum müdürleriyle bilgi paylaşımında bulundu.

İlçe Müdürümüz İsmail YILDIRIM 1. dönemin değerlendirilmesi, ayrılan, göreve başlayan idari personelin duyurulması, projelerin takibi ve başvuru durumları, öğretmenlerin izin, rapor ve bos günleri, toplantı ve program hazırlıklarında dikkat edilecek hususlar ve özel büro ile iş birliği, seçim sürecinde dikkat edilecek hususlar, gündemi eğitim-öğretim olan okul modeli, protokol kuralları, rehberlik bölümlerinin çalışmaları, tercihim Türkçe (kardeş okul), yapay zeka hakkında farkındalık oluşturma, okul web sayfalarının güncellenmesi, egzersiz planları, çalışmaların takibi, sınav değerlendirme, zümre raporları, devamsızlık komisyonları, tasarruf tedbirleri(su, elektrik, kırtasiye, boya, araç-gereç), kayıtlarda dikkat edilecek hususlar, kılık kıyafet yönetmeliğine uygun hareket edilmesi, mescitlerin durumu, bakımı ve temizliği, cuma namazı, çeşitli sebeplerle yapılamayan derslerin telafisi, kantin kullanma alanları, sözleşmesi biten spor salonlarına 3 ay öncesinden tebliğ yapılması, seçmeli dersler, iş-kur personelleri, idarecilerin; personelle ilişkisi, iletişimi, kermes, öğretmenlere 21 saat altında ders verilmemesi, değerler eğitimi yönergesi, resmi yazılara zamanında cevap verilmesi konularında bilgilendirme yaptı.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırıldı.

 02-02-202402-02-202402-02-2024

Küçükbakkalköy Mah. Işıklar C. No1 Kat2 34758 Ataşehir / İSTANBUL - 0216 577518687 0216 5744994

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.